Restaurant ’t Boshuis in Waasmunster staat te koop

Restaurant ’t Boshuis op de Heide in Waasmunster is al bijna 30 jaar een culinair begrip. Na drie decennia hard labeur denken de uitbaters te stoppen. Maar zo lang ze geen serieuze overnemer vinden, gaan Erik Keuten (70) en Marleen Van Remoortel (67) er mee door.

Restaurant ’t Boshuis heeft samen met De Lekkerbek, De Lork en de Gulden Schaduw een naam als een klok op de Waasmunsterse heide. Maar in tegenstelling met de andere restaurants, die al vaak van eigenaar zijn veranderd, zwaaien Erik Keuten en Marleen Van Remoortel al 29 jaar onafgebroken de scepter in hun Boshuis. Maar de leeftijd begint te wegen en ze willen het wat kalmer aandoen.

Vaste klanten

Restaurant ’t Boshuis is een gezellig restaurant dat bekend staat omwille van klassiekers als filet-pur, scampi en zeetong. Bijna iedereen die daar komt eten is er kind aan huis. Met die vaste klanten hebben Erik en Marleen een hechte band opgebouwd. Marleen staat al die jaren al in de keuken, terwijl Erik vanachter zijn houten toog de gasten ontvangt. Na bijna dertig jaar horeca, wil het koppel stilaan afbouwen.

Op zoek naar geschikte kandidaat

Het koppel heeft daarom beslist om het restaurant en de bijhorende woning op de eerste verdieping en de grond te koop te zetten. Vraagprijs is 1.195.000 euro. Erik en Marleen kijken wel uit naar een geschikte kandidaat-koper. Zo lang die niet gevonden is, blijft het echtpaar de zaak met hart en ziel runnen.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*