Restaurant Spaans Hof in Hamme viert 30 jarig bestaan met vernieuwingen

Op 11 november 2023 bestaat Spaans Hof in Hamme 30 jaar. In de aanloop hiernaar wordt het interieur verbouwd met een nieuwe toog en open koude keuken waarin Chef Jurgen Vande Voorde gerechtjes bereidt terwijl u hem aan de slag kan zien. Ook de verlichting en andere details worden aangepakt.

Viviana en Jurgen gaan resoluut voor een nog persoonlijkere service met meer beleving en interactie en maken hiermee een mooie doorstart. Met heel veel respect voor het bijna 360 jaar oude geklasseerde monument wordt de zaak vernieuwd met een geüpdatet concept, een nieuwe fysieke menukaart en een compleet nieuw menu genaamd ‘Menu Aniversario 30 Jaar’. In het heropening- weekend van 19 oktober zal énkel dit menu worden aangeboden. Daarna steeds te verkrijgen op zaterdag avond én zondagmiddag.

Alvorens ging Chef Jurgen Vande Voorde herbronnen op een gastronomisch Top Congres in Spanje/
San Sebastian genaamd ‘San Sebastian Gastronomika’ dat doorging van 9 tot 11 oktober 2023.
Het 3 dagen durend congres was inmiddels toe aan de jubileum editie van 25 jaar en nodigt hiervoor tal
van topchefs uit waaronder René Redzepi, Rasmus Munk, Ferran Adria, Alex Atala, Joan Roca,
Yoshihiro Narisawa, Albert Adria, Quique Dacosta en nog veel meer… De dagen waren gevuld met
presentaties, workshops en diverse activiteiten in de grote aula van het Cursaal van San Sebastian. Er
is ook steeds een gespecialiseerde horecabeurs gekoppeld aan het congres.

Jurgen Vande Voorde is reeds een aantal jaren bestuurslid van Horeca Vlaanderen, met name Bestuurslid/ secretaris Horeca Waasland, bestuurslid/ secretaris Horeca Oost-Vlaanderen en lid van het hoogste bestuursorgaan van Horeca Vlaanderen Nationaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*