Restaurant De Refugie (Tienen) plaatst handpompjes op tafel

In restaurant De Refugie in Tienen vind je voortaan naast zout en peper ook een handpompje op tafel. Volgens de zaakvoerster wordt dit erg geapprecieerd. Veel van haar klanten maken zich ongerust over het coronavirus.

In tegenstelling met sommige van haar collega’s vindt Katrien Vanistendael, zaakvoerster van De Refugie, dat er niet gelachen moet worden met het coronavirus. Ze ziet dat veel klanten schrik hebben om besmet te raken en ze wilde daar iets aan doen. Daarom besloot ze busjes handgel aan te kopen en ze op de tafels te zetten

Desinfecterend

Het gaat om desinfecterende handgel. Op die manier sluiten de gasten uit dat een mogelijk virus via de handen kan verspreid worden. De klanten reageren volgens de uitbaatster positief.

Preventief

Katrien Vanistendael noemt het een preventieve actie. Ze zegt dat ze moeilijk mondmaskers kan verspreiden, want hoe zou je dan kunnen eten? Maa volgens haar is het beter voorkomen dan genezen. Als er enkele gevallen van het coronavirus in Tienen zouden optreden, wordt de stad misschien in quarantaine geplaatst en dan komt er zeker niemand meer eten, stelt ze.      

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*