Restaurant Caracole (Hasselt) zet ‘Oester Corona’ op het menu

Het Hasselste restaurant Caracole zet ‘Oester Corana’ op het menu. Met een kwinkslag zegt het zeevruchtenrestaurant aan zijn klanten dat wanneer ze oesters eten ze mogelijk 14 dagen ziek thuis zitten.

Uitbater Ruben Noels vindt dat er in België te veel heisa en paniek heerst omtrent het beruchte Coraona virus. Daarom wilde hij er iets aan doen op een ludieke wijze. Hij bedacht daarom een gerecht, waarvan hij de inspiratie opdeed in Thailand.

Oester Corona

Oester Corona is een voorgerecht bestaande uit zes oesters die gepocheerd zijn in Coronabier, met een bolletje limoensorbet. Het geheel wordt afgewerkt met een schuim van room en citrus.

Hilarisch

De zeevruchtenchef zegt dat  de reacties van zijn klanten uiterst positief zijn. Oester Corana staat nog maar net op de suggestiekaart en de vraag zou enorm zijn. Mensen vinden het hilarisch om het gerecht op de kaart te zien staan en zouden volgens de chef elkaar uitdagen om het te proberen. Naar eigen zeggen doet de chef er nog een schepje bovenop door aan zijn klanten te zeggen dat ze na het eten van die oesters mogelijk 14 dagen in quarantaine zouden moeten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*