Restaurant Business maart is uit en staat online

De maarteditie van Restaurant Business is uit, en viel ondertussen reeds in de brievenbus bij onze lezers. U kan deze editie ook online lezen.

In deze editie vindt u o.a. een voorbeschouwing op de Europese finale van de Bocuse d’Or met een presentatie van het complete team. We besteden ook aandacht aan digitaal betalen , vriesverse producten en aan de horecatrends voor 2022. Heel belangrijk daarin wordt ‘Duurzaamheid’. Daarom vindt u in deze editie ook een uitgebreid en héél leerrijk interview met Guido Francque, gekend als wijnspecialist, maar evenzeer actief als duurzaamheidscoach. Ook het artikel over ‘Duurzame disposables en verpakkingen’ past uitstekend in deze aandacht voor duurzaamheid.

Daarnaast vindt u enkele reportages, o.a. over de metamorfose die Hotelschool Gent onderging, en over de (inter)nationale plannen van Bart Buyse met zijn koffieshopketen IzyCoffee.  

We presenteren u ook Piet Vande Casteele, de Viskok van 2022, en geven u nog een aantal hygiëne- en schoonmaaktips.

Lees het magazine via deze link  

Een extra tip: gaat u Horecatel (13-16 maart) in Marche-en-Famenne bezoeken, lees dan zeker onze uitgebreide (Franstalige) Horecatel Special. Daarin alle info over het programma, de lijst van exposanten, het plan van de beurs, en nieuws van de exposanten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*