Randprogramma dinsdag 19 november

Coffee & Tea Academy

  • Klimaatneutrale koffie is een stap in de goede richting, maar wat is klimaatneutrale koffie?, Frederik Noben – The Java Company, 11u30 – 12u30.
  • Strijd mee tegen voedselverspilling, Gilles Mahy – Too Good To Go, 13u00 – 14u00.
  • Thee of wijn bij gerechten?, Véronique Sanctobin – Sommelier T, 14u30 – 15u30.
  • Chocolade dranken inspiratie by Callebaut & Mona Lisa, Barista Jo De Bruyne – Philimonius Aalst, 16u00 – 17u00.

Masterclasses Chef’s Place

  • Marcelo Ballardin – Restaurant Oak Vitis Vin, 11u30 – 12u30.
  • Gault&Millau chef Eros Tomassetti, 13u00 – 14u00.
  • Willem Hiele – NorthSeaChefs, 14u30 – 15u30.       

Masterclasses Wine & Spirits

  • Navarra dichter bij Bordeaux dan Madrid – Vanassche, 12u00 – 12u45.
  • In Luxemburg groeit het goud aan de bomen – Ramborn, 14u00 – 14u45.
  • Terroir and soils in Hermitage – Cinoco, 16u00 – 16u45.    

ad

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*