
Coffee & Tea Academy
- Klimaatneutrale koffie is een stap in de goede richting, maar wat is klimaatneutrale koffie?, Frederik Noben – The Java Company, 11u30 – 12u30.
- Strijd mee tegen voedselverspilling, Gilles Mahy – Too Good To Go, 13u00 – 14u00.
- Thee of wijn bij gerechten?, Véronique Sanctobin – Sommelier T, 14u30 – 15u30.
- Chocolade dranken inspiratie by Callebaut & Mona Lisa, Barista Jo De Bruyne – Philimonius Aalst, 16u00 – 17u00.
Masterclasses Chef’s Place
- Marcelo Ballardin – Restaurant Oak Vitis Vin, 11u30 – 12u30.
- Gault&Millau chef Eros Tomassetti, 13u00 – 14u00.
- Willem Hiele – NorthSeaChefs, 14u30 – 15u30.
Masterclasses Wine & Spirits
- Navarra dichter bij Bordeaux dan Madrid – Vanassche, 12u00 – 12u45.
- In Luxemburg groeit het goud aan de bomen – Ramborn, 14u00 – 14u45.
- Terroir and soils in Hermitage – Cinoco, 16u00 – 16u45.
Geef als eerste een reactie