Radisson Hotel Group benoemt nieuwe GM voor Antwerpse hotels

De Radisson Hotel Group, één van ’s werelds grootste hotelgroepen, met acht verschillende hotelmerken en meer dan 1400 hotels, kondigt met trots de benoeming aan van Martijn Dresen als General Manager van de twee hotels in Antwerpen.

Hij is een doorwinterde hotelier met meer dan 20 jaren ervaring in de hotelindustrie. Sinds 5 november managet hij het Radisson Blu Astrid Hotel en het Park Inn by Radisson in Antwerpen.

Martijn heeft in zijn rijke hotelcarrière ruime ervaring opgedaan die hij kan inzetten in zijn nieuwe baan bij de Radisson Hotel Group familie. Tot voor kort was hij General Manager& Principal Director van het Crowne Plaza in Maastricht, Nederland, waar hij meegewerkt heeft aan de uitbreiding van het hotel. Voordien was hij actief in verschillende functies bij Hilton en DoubleTree.

Martijn is opgetogen met zijn nieuwe uitdaging om bij de Radisson Hotel Group twee hotels in een populaire bestemming in België te runnen. “Ik kijk er enorm naar uit om de cluster van de twee hotels, elk met eigen gasten en noden, onder mijn hoede te nemen. Bovendien is het fantastisch om aan de slag te gaan bij een nieuwe groep met twee getalenteerde teams te werken.”

Buiten het werk neemt Martijn graag deel aan races in is hij een gedreven ultra-triathlon atleet. Hij heeft intussen vier Ironman triathlons en zelfs een dubbele op zijn palmares.Martijn spreekt vloeiend Nederlands en Engels en kan zijn mannetje staan in het Frans en Duits.