Q-BEACH HOUSE  werkt samen met Lightspeed voor digitaal bestellen en betalen.

Op 26 juni opende het Q-Beach House in Oostende weer de deuren. Vorig jaar bleef de strandbar door corona gesloten, maar nu kan het weer. Een hele zomer lang maakten Qmusic-dj’s elke dag van 10 tot 22 uur live radio vanuit het Q-Beach House.

Uiteraard kan iedereen ook – coronaproof – iets drinken of een hapje eten op het vernieuwde terras. De radiostudio van Qmusic zal voor het eerst bijna pal op de dijk van Oostende staan.

Digitaal bestellen en betalen

Dit jaar werkt Q-Beach House voor het eerst samen met Lightspeed. Het geeft de bezoekers de mogelijkheid via een QR-code direct vanaf hun telefoon te bestellen, wat betekent dat het personeel twee processen minder heeft om zich zorgen over te maken. Het is voor hen een enorme tijdsbesparing – tijd die ze vervolgens kunnen gebruiken om op een meer persoonlijke manier voor hun gasten te zorgen. Q-Beach House heeft geen bediening aan tafel meer. Er zijn alleen nog maar hostesses die vooral de bezoekers het naar hun zin willen maken. Maar slechts 30% van de bestellingen komt van de hostesses. De overige 70% wordt besteld middels de QR-code. Dit zorgt voor minder lange wachtrijen bij de bar. De focus van de QBeach House is dit jaar om nog meer contact te maken met de bezoeker dat bijdraagt aan hun ultieme beleving. Bovendien vergoot contactloos bestellen en betalen de veiligheid, omdat er minder contactmomenten zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*