Professionele catering en koelapparatuur onder de virtuele hamer!

Troostwijk Auctions organiseert een online veiling met catering en koelapparatuur, w.o.: combisteamers, koelwerkbanken, vaatwassers, vriezers en koelkasten, koelvitrines, barkoelingen, ijs en ijsblokjesmachines, koffiemachines, friteuses, ect. De veiling sluit op 23 augustus. Voor meer info klik hier

Over Troostwijk Veilingen

Troostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft.

Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant.

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar ruim 520.000 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 137 landen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*