Polymat ontvangt F.E.Q. beroepscertificaat

Maandag 11 maart werd op  de beurs Horecatel in Marche-en-Famenne door Agoria – Food Equipment het eerste Food Equipment Quality (F.E.Q.) beroepscertificaat uitgereikt aan een Waals bedrijf, nl. de firma Polymat die gevestigd is in Grâce-Hollogne.

“Het FEQ certificaat is een belangrijk middel voor het verder professionaliseren van de sector van de grootkeukeninstallateurs. Het biedt die KMO’s de mogelijkheid om op een eenduidige wijze naar de prestaties van hun eigen organisatie te kijken”, aldus Bas van Montfoort, voorzitter van de bedrijfsgroep Food Equipment van Agoria. “Het certificaat is voor de eindgebruikers van de professionele keuken een garantie dat bedrijven op een gestructureerde wijze werken, en voldoen aan hun verwachtingen”, zegt Alain Waeyenberg, Business Development manager van Agoria.

Oprichter en eigenaar Didier Ruffato was erg fier dat hij deze erkenning in ontvangst mocht nemen.

Het F.E.Q. certificaat kan aangevraagd worden door grootkeukeninstallateurs, maar ook door studiebureaus of bedrijven die zich enkel op dienst-na-verkoop richten. Voor meer informatie over het certificaat, en alle documenten om het F.E.Q-certificaat aan te vragen, ga naar www.feq.be.

Op de foto (vlnr) – Alain Wayenberg, Didier Ruffato, Bas van Montfoort