Peterman en Standard Luik lanceren “Fruit Rouches”

Peterman, de gekende naam bij gedistilleerde dranken, viert dit jaar zijn 100e verjaardag. Maar ook Standard Luik viert zijn eeuw aanwezigheid in de Belgische 1e klasse voetbal. Om zijn sterke band met Luik nog meer aan te halen werd Peterman ‘Fruit Rouches’ gelanceerd.

Rood
‘Fruits Rouches’ is een zoete likeur met een alcoholpercentage van 14,9% én wordt puur gedronken.
De naam is een knipoog naar de bijnaam van de supporters “de rouches” en naar de “rode vruchten”
smaak. De felrode kleur van de drank past ook perfect bij beide merken, « a match made in heaven ».
De productie vindt plaats bij het Gentse bedrijf Bruggeman NV, dat o.a. ook Kidibul, Porto Cruz en
Poliakov Vodka in assortiment heeft. Peterman is vooral gekend voor zijn graan variant, die het vaakst gedronken wordt in de mix met cola (blanco of blanc-coca). Daarnaast wordt de naam ook heel vaak geassocieerd met een uitgebreid assortiment vruchtenlikeuren.

Tussen Gent en Luik
« Hoewel Peterman een Gents merk is, is er een hechte band met Luik. In geen enkele provincie is Peterman zo populair als in Luik. Net als Standard is Peterman een modern en ambitieus merk, dus we zijn enorm fier op deze samenwerking », aldus Lieven Stevens, CEO van Bruggeman NV. Alexandre Grosjean, CEO van Standard Luik, voegt daar graag aan toe: « We verwelkomen Peterman in de grote familie van Standard partners. Dit gerenommeerde merk viert zijn 100ste verjaardag op hetzelfde moment dat wij onze eeuw van aanwezigheid in de Belgische 1e klasse vieren, dus het was het perfecte moment voor deze geweldige samenwerking».

Delen is feesten
De fles is te verkrijgen in de fanshop/webshop van Standard de Liège, maar ook bij drankenhandelaars, retailers én horeca in de Luikse regio. Voor wie graag een beetje ‘Sclessin’ in huis haalt of wil delen met vrienden is er ook een geschenkverpakking ontwikkeld met 4 bijhorende shotglazen met logo’s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*