PAPSTAR : professionele onlineshop voor horeca disposables

Met hart en ziel werk je in jouw horeca-zaak om jouw klanten te bedienen. Voor voedselverpakkingen, servetten, bestek, hygiëne- en schoonmaakartikelen ben je bij PAPSTAR aan het juiste adres – alle non-food producten voor jouw zaak onder één dak, snel geleverd aan scherpe prijzen.

PAPSTAR helpt jou van de keuken en bediening tot het opruimen: handschoenen voor een hygiënische bediening, duurzame snack- en sausbakjes met inpakpapier, menuschalen voor hamburgers, servetten en snackvorkjes, tafelkleden om snel te dekken voor nieuwe gasten, poetsdoekjes en vuilniszakken om de zaak proper te houden, papieren handdoekjes en zeep – met de éénmalige verbruiksartikelen van PAPSTAR kies je voor een one-stop-shop met een uitgebreid en gevarieerd assortiment.

De voordelen van de PAPSTAR webshop voor jouw zaak:

  • Duurzaam: PAPSTAR geeft een moderne en vooral milieubewuste draai aan voedselverpakkingen, bestek, servetten, draagtassen enz. Onze eenmalige verbruiksartikelen zijn gemaakt van hernieuwbare materialen
  • Kwaliteit: bij PAPSTAR zie en voel je de kwaliteit. Ook jouw klanten zullen tevreden zijn.
  • Beschikbaarheid: PAPSTAR heeft méér dan 4.000 producten op voorraad, vaak meteen leverbaar. Zo kan je alles wat je nodig hebt snel en eenvoudig in de PAPSTAR webshop bestellen.
  • Snelle levering: gestroomlijnde processen garanderen dat voorradige artikelen snel en klimaatneutraal verstuurd worden.
  • Goede prijzen: voor de horeca biedt PAPSTAR een faire prijsstructuur. Vanaf een netto-bestelwaarde van € 100,- krijg je een volumekorting ÉN de verzending is gratis.

Natuurlijk willen wij jou graag de kans geven om extra voordelig met de producten en service van de PAPSTAR webshop kennis te maken.

Webshop

Bezoek onze onlineshop: https://www.papstar-shop.nl/ , ontdek ons veelzijdig assortiment en als je de kortingscode PAPSTAR-10 aan het einde van het bestelproces invoert, dan profiteer je van extra korting.

Kortingscode

Verzilver aan het einde van het bestelproces

PAPSTAR-10

Contact

Neem graag contact met ons op voor meer informatie:

Tel.: +31 (0)481 715 802
E-mail: shop@papstar.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*