Panos opent eerste winkel in Bobbejaanland

Tijdens de paasvakantie heeft Bobbejaanland in Kasterlee de aftrap gegeven van het pretparkseizoen, met een uitgebreid horeca-aanbod. De eerste Panos-vestiging in Bobbejaanland is een feit. De zaak is gelegen in het hart van de nieuwe themazone, Land of Legends.

“Families komen naar dit pretpark voor een ontspannend dagje vol plezier. Een versgebakken koffiekoek, belegd broodje of een lekkere snack past daar perfect bij. Klanten kunnen bij Panos zowel rekenen op een rustpunt in hun drukke dag als op de snelle bediening waarvoor we bekend staan”, zegt Karl Selleslags, managing director van Panos.

Panos in ‘Land of Legends’

De Panos-vestiging ligt in het hart van het gloednieuwe themagebied ‘Land of Legends’ waarin — naast Bobbejaanland iconen Typhoon en Sledge Hammer — een nieuwe triple launch coaster wordt gebouwd voor de durvers en een nieuwe waterspeelzone voor de kinderen. ‘Land of Legends’ opent in juni. 

“We zijn bijzonder tevreden dat Panos een vaste waarde wordt in het Belgische familiepark Bobbejaanland. We delen onze horeca-expertise op vlak van verse en kwalitatieve voedingsproducten en ons on-the-go-concept graag met deze nieuwe partner. De klanten van het pretpark kunnen hier alle vertrouwde Panos-producten terugvinden. De eerste verkoopresultaten zien er alvast veelbelovend uit”, zegt Selleslags.

De Panos-winkel is een perfecte aanvulling op het bestaande horeca-aanbod en wordt rechtstreeks door Bobbejaanland uitgebaat. Afhankelijk van de drukte in het park zullen er meer of minder medewerkers ingezet worden in de winkel.

Actief in pretparken

Panos heeft verschillende types van winkelpunten: in stadscentra (Panos City), in treinstations, in benzinestations, maar ook in pretparken. In de themaparken van Plopsaland is Panos al een vertrouwde partner sinds 2010.