Panos heropent 38 winkels op 11 mei

Panos zal op maandag 11 mei 38 winkels heropenen die gesloten waren tijdens de lockdown. Het betreft voornamelijk winkels die gevestigd zijn in de traditionele winkelstraten en shoppingcenters.

“Nu alle omliggende winkels in stadscentra mogen opengaan, staan onze winkeliers klaar om hun klanten opnieuw te verwelkomen. We voeren bijkomende hygiënerichtlijnen in, zoals het gebruik van mondmaskers, om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te vrijwaren”, zegt managing director Karl Selleslags. Op 18 mei staat een tweede reeks heropeningen gepland, waaronder in de grote treinstations. 

Marktleider Panos plant de heropening van zijn winkels gefaseerd in. Zo loopt het eerste grote moment van heropeningen op 11 mei gelijk met de eerste belangrijke versoepeling van de coronamaatregelen.  Antwerpen, Gent, Leuven, Louvain-La-Neuve, Namen, Tienen en Ukkel zijn maar enkele locaties waar winkels opnieuw openen. 

Extra veiligheidsmaatregelen

Conform de richtlijnen biedt Panos enkel take-awayproducten aan. Broodjes of dranken kunnen dus niet in de winkel geconsumeerd worden. Het winkelpersoneel zal een mondmasker dragen tijdens de bereiding van voeding en wanneer social distancing moeilijk gerespecteerd kan worden. Bestaande richtlijnen zoals extra handhygiëne, extra reinigen van oppervlakten en handvaten, afstand houden en het aanmoedigen van elektronisch betalen, blijven gelden.

Winkels in 5 grote treinstations heropenen vanaf 18 mei

Op 11 mei zullen er in totaal193 van de 247 Panos-winkelpunten open zijn. Als alles vlot verloopt, zal Panos vanaf maandag 18 mei nog meer winkelpunten openen, zowel in steden als in treinstations. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*