Opening Mercure Han-sur-Lesse

Op 30 oktober 2020  opent Mercure Han-sur-Lesse de deuren. Het splinternieuwe viersterrenhotel bevindt zich nabij het Domein van de Grotten van Han.

Op 17 april 2018 erkende Unesco het Geopark Famenne-Ardenne, met het Domein van de Grotten van Han, als Unesco Geopark. Voorwaarde was wel dat er in de buurt een hotel moest komen. Projectontwikkelaar Unibricks springt op de kar en gaat samen zitten met het gemeentebestuur. Twee jaar later heeft Han-sur-Lesse er een gloednieuw viersterrenhotel bij. Op een boogscheut van de Grotten van Han.

Investeren in  hotelkamers

Bij projectontwikkelaar Unibricks kan je investeren in hotelkamers. Vanaf 140.000 euro kan je eigenaar worden van een hotelkamer in Mercure Han-sur-Lesse. De investeerder deelt in de opbrengsten van het hotel en kan dertig dagen per jaar verblijven in de hotelkamer.

Mercure

Voor de verhuur en exploitatie van het hotel, doet Unibricks beroep op Mercure. Het nieuwe hotel beschikt over 117 kamers in typisch Ardeense stijl en heeft een gezellige en warme look met veel hout die een band met de natuur schept. Verder zijn in het hotel een binnenzwembad, een zonneterras en een trendy bar.

Merlesse

Ook gastronomisch worden de gasten verwend in Mercure Han-sur-Lesse, want sterrenchef Benoit De Witte opent er samen met zijn broer Bernard zijn nieuwe restaurant Merlesse. Op de menukaart staan internationale gerechten, maar net als in zijn restaurant in Kruisem legt Benoit de Witte de focus op lokale en natuurlijke producten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*