Opening Horeca Expo

Met een officiële openingsreceptie werd het startschot gegeven van Horeca Expo 2021.


Ruim aanbod
Tijdens deze topvijfdaagse voor de horecasector zijn zowel gevestigde als nieuwe merken vertegenwoordigd. Een kwalitatief en innovatief totaalaanbod zet de top binnen elk segment in de spots. De aanwezige exposanten geven een compleet overzicht van hun nieuwste producten, services en trends. Naast het ruime exposantenaanbod, is er ook aandacht voor sterke content met een gevarieerd programma aan workshops, culinaire wedstrijden, seminaries en kookdemo’s.

Dank
Tijdens de receptie had afgevaardigde bestuurder Dirk Van Roy veel woorden van dank. Voor de meer dan 500 exposanten, voor de organisatoren van de talrijke randactiviteiten en voor Nancy Lippens, beursmanager, en haar volledige team die in een periode van angst en onzekerheid toch hebben doorgezet om deze beurs te organiseren. Van Roy benadrukte ook de economische impact van deze beurs. De honderden mensen die reeds dagen bezig zijn met de opbouw, de honderden mensen op de beursvloer, de mensen van het onderhoud en de veiligheid.

Het belang van horeca
Ook de Gentse burgemeester Mathias Declercq had veel woorden van lof voor de organisatie die er volgens hem toch maar in slaagde om alles zo veilig en professioneel te laten verlopen. De burgemeester benadrukte ook het belang van de horeca voor zijn stad en voor het gans het land. Marc Declerck van Gault&Millau ten slotte liet zijn licht schijnen op chef kok Willem Hiele die met zijn team voor maag vullende gerechten zorgde tijdens de receptie.
Dat alles terwijl de kandidaten voor de Belgische Finale van de Bouse d’Or wedstrijd in demonstratie keuken in hal 8 innamen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*