Ook voor afhaal verkiest Tijdok vis van bij ons

Snel omschakelen van een fullservice bediening naar enkel take-away en een hoogstaande kwaliteit van gerechten blijven garanderen, het contact met je klanten onderhouden én nieuwe klanten inspireren om je zaak te ontdekken. Het is geen evidente opdracht in coronatijden waarin de horeca gedwongen wordt deuren dicht te houden en halsoverkop een rendabel alternatief te bedenken. 

Visrestaurant Tijdok in Zeebrugge twijfelde niet lang en besloot sharingboxen te verkopen aan hun klanten. Met een wat andere aanpak die ze gewoon waren, slagen ze erin om ook in take-away prijs-kwalitatieve gerechten aan te bieden met dagverse vis van bij ons. VLAM vroeg aan chef-kok en zaakvoerder Marianne Pauwaert naar hun succesformule en hun tips voor een geslaagde afhaalformule. Het volledige verhaal kan u lezen via deze link

Foto: VLAM

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*