Ook bij u bio op het menu? Bezoek dan BioXpo

Op 8 en 9 mei vindt de volgende editie van BioXpo plaats in Brussels Expo. BioXpo is de vertrouwde vakbeurs voor biowinkels, natuurvoedingswinkels, groothandelaars, cateraars en al wie op een professionele manier bij de biologische sector betrokken is en wordt georganiseerd in samenwerking met o.a. Bioforum Vlaanderen.

Twee dagen lang krijgt u tijdens BioXpo een perfect overzicht van de biosector met alle nieuwe voedingsmiddelen die op de markt te vinden zijn. De beurs vormt zo een unieke gelegenheid om in een korttijdsbestek een overzicht te krijgen van het marktaanbod, te netwerken en nieuwe ideeën op te doen.

Of u kan er het horeca-parcours volgen georganiseerd door BioWallonie of meer leren over innovatie en duurzaamheid voor de biosector georganiseerd door Vlam.

Er zijn meer dan 200 merken vertegenwoordigd op de beurs gaande van grondstoffen of producten in vrac tot verpakte voedingsmiddelen klaar voor gebruik.
Er zijn bedrijven uit verschillende verschillende landen aanwezig met ook een delegatie uit India en een networking event met Nederlandse bedrijven.

Op de beurs zelf kan u trouwens genieten van 100% biologische catering.

Onze lezers krijgen gratis toegang tot de beurs via online registratie op www.bioxpo.be met de code BIOXPO2022CAT

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*