Ontdek de winnaars van de Innovation Awards tijdens Horecatel 2023

Tijdens de openingsdag van Horecatel werden de laureaten van de wedstrijd ‘Prix Innovation’ bekend gemaakt. Hierna vindt u een overzicht van de winnaars.

Categorie FOOD :
1ste prijs: Distillerie de Biercée

  • Organic Utopia Vodka: een wodka gedistilleerd uit biologische Belgische aardperen en geproduceerd in een kort circuit, die een uiterst zuivere smaak afgeeft met toetsen van witte thee en citrus. Het kan worden genoten op zichzelf op ijs of als een Premium cocktail.

2e prijs: La Trappe Trappist

  • La Trappe Nillis: het eerste alcoholvrije trappistenbier ter wereld, gebrouwen volgens een authentiek recept en met gebruikmaking van duurzame grondstoffen en energiebronnen. Dit bier is fruitig en moutig met een aangename bitterheid en een zoete karamelachtige nasmaak.

3e prijs: Galana

  • Chocolade Moelleux: de ene is plantaardig (glutenvrij, lactosevrij en 100% veganistisch) en de andere is de eerste moelleux op de markt met een nutriscore A.

Categorie NON FOOD :
1e prijs: Freedam

  • Freedam: een esthetische en energie-efficiënte radiator die opgaat in de decoratie van een kamer door te muteren in een kunstwerk of een verwarmende spiegel. Hij verwarmt het materiaal en houdt de lucht gezond.

2e prijs: Winterhalter België

  • Winterhalter: een professionele totaaloplossing voor het wassen van herbruikbare plastic bekers. Het systeem bestaat uit een vaatwasser, een bekerkorf en speciaal ontwikkelde reinigingsproducten die hygiënisch schone bekers garanderen in minder dan twee minuten.

3e prijs: GM Group

  • Ecofill: hervulbare en 100% traceerbare cosmeticadispenser voor hoteliers. Deze milieuvriendelijke dispenser die hervulling en traceerbaarheid combineert is een schone, veilige, snelle en gemakkelijke oplossing met een verminderde impact op het milieu.

Categorie FOOD GASTRONOMIE :
Koppert Cress

  • Nederlandse Vanille: een exclusief assortiment Planifolia vanille van hoge kwaliteit. Dit is een in Nederland geteelde orchideeënsoort die pas na drie jaar bloei peulen produceert.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*