Novotel omarmt nieuwe visie op hoteldesign

Novotel wil haar hotels een designuitstraling geven. Het hotelmerk van Accor heeft vier internationale interieurontwerpteams onder de arm genomen om modern design in de Novotelhotels te brengen.

Met deze restyling wil het Novotelmanagement naar eigen zeggen afstappen van een gestandariseerd merk. De bedoeling is om nieuwe hotelervaringen te creëren door Novotel te transformeren naar de hospitality leader in het middensegment. Door te kiezen voor vier internationale designers en door de vrijheid en flexibiliteit te geven aan de hoteleigenaars en franchisenemers, kan iedere Novotelvestiging zijn eigen stijl kiezen die het beste past bij het hotel.

Vier internationale ontwerpteams

Novotel organiseerde een wereldwijde competitie, waarbij interieurontwerpteams concepten konden voorstellen. Het moest gaan om een modern, tijdloos en intuïtief ontwerp, waarin duurzame materialen zijn verwerkt. Een andere vereiste was dat het ging om een concept met een sociaal karakter, die zowel de gasten als de lokale community moest aanspreken. Vier ontwerpteams dienden een winnend concept in. Het gaat om RF Studio, Metro, Hyptohesis en Sundukovy Sisters.

Novotel Living Brussels Airport

De komende jaren kunnen gasten één van deze nieuwe interieurontwerpen verwachten in de Novotelvestigingen. Novotel in Brussel koos voor het design van de Sundukovy Sisters. Dit designbureau heeft een concept dat business en leisure combineert en werkt met ‘co-living’-ruimtes die een sociale omgeving en tijdloos comfort omarmen.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*