Noodlz,Oosterse noedels in Aalst

In Aalst op het Keizersplein opende Chiling Yung een noedel zaak. Momenteel nog enkel op take-away of thuislevering maar met de hoop vlug klanten te kunnen ontvangen in haar zaak.

Aziatisch
Bij Noodlz kan je terecht voor Chinese noedels in alle smaken en vormen. Chiling groeide op in een restaurant en studeerde voor kok in Wemmel. Tot nu toe deed ze wat flexijobs in de horeca maar ze vond het de tijd om een eigen zaak op te starten ondanks de geldende horeca maatregelen.
Haar vrienden die een Aziatisch meeneemrestaurant in Kortrijk uitbaten, gaven haar het duwtje in de rug dat ze nodig had om haar droom te verwezenlijken. Ze trokken haar over de streep om de stap te zetten en deelden ook heel wat recepten.

Authentiek
Voorlopig is de zaak zeven op zeven geopend en is het overdag vooral takeaway en ’s avonds leveren aan huis. Vader Chiling helpt nu nog mee in de keuken, waar hij de echte authentieke Chinese sausjes maakt. Op termijn hoopt de nieuwe uitbaatster dat het niet alleen om streetfood draait maar dat de zaak ook een ontmoetingsplaats wordt waar mensen gezellig samen iets kunnen eten.

Curry
Bij Noodlz kan je verschillende soorten rijstnoedels, eiernoedels, udonnoedels (met tarwe), gefrituurde noedels en gebakken rijst, allerhande toppings en bijgerechtjes bestellen. Naast de keuze uit de verschillende sauzen en afwerkingen waarbij heel veel curry’s, kunnen de klanten naar wens kip, eend, scampi of steak toevoegen. Naast, of samen met de noedels zijn er ook de loempia’s, visballetjes met curry en een kipsaté met pinda saus.

Foto:Noodlz

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*