Nieuwe voorzitter Horeca Antwerpen

Paul Snoeys van restaurant-brasserie De Gulden Coppe in Hoogstraten is de nieuwe voorzitter van Horeca provincie Antwerpen. Hij volgt daarmee Ed Van den Ouweland op.


Ed Van den Ouweland werd in 2000 voorzitter van Horeca Noorderkempen en werd acht jaar later voorzitter van Horeca provincie Antwerpen. In 2008 werd hij in de Noorderkempen al opgevolgd door Paul Snoeys en nu komt dezelfde opvolging. De nieuwe provinciale voorzitter heeft de ambitie om de lijn van zijn voorganger verder te zetten. Hierbij wil hij proberen alle deelsectoren zo veel mogelijk te betrekken. “De visie van een hotel is anders dan die van een frituur of feestzaal. Dat is zeker gebleken de voorbije maanden toen de sectorfederatie regelmatig in de media kwam en volgens sommigen niet altijd de volledige sector vertegenwoordigde. Maar toen kwam ook naar boven dat je als bestuurslid van de horecafederatie best met je twee voeten in het werkveld staat.” aldus de vorige en nieuwe provinciale voorzitters. En voor Van den Ouweland was dat op dit moment niet zo.

Vuist op tafel
Horeca Vlaanderen heeft in elke provincie een afdeling die dan op haar beurt onderverdeeld is in verschillende onderafdelingen. Zo telt de provincie Antwerpen er acht. Bij zijn aanstelling verklaarde Paul Snoeys trots te zijn dat hij bij Horeca Vlaanderen de belangen van de sector in de provincie Antwerpen kan vertegenwoordigen. “Ook al moet daarvoor soms eens met de vuist op tafel geslagen worden.” volgens de ervaren horeca-uitbater.
Foto: FB

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*