Nieuwe vaarroute voor Boothuys Massenhove

Het Boothuys aan de jachthaven in Massenhove heeft nieuwe, ervaren uitbaters. Frank en Chantal Boes, bekend van De Kaai/Hangar 26 in Antwerpen, hebben de zaak naast het Albertkanaal overgenomen.

Ervaring
Bar bij bar-resto Boothuys aan de jachthaven in Massenhoven met een nieuwe kapitein aan het roer zijn. Frank en Chantal Boes, bekend van De Kaai/Hangar 26 in Antwerpen, nemen de bekende zaak naast het Albertkanaal over. Frank Boes kan je wel een doorwinterde horecaman noemen. Begonnen bij Alken-Maes, was hij ook de kracht en het gezicht van studentencafé Hill Diar. Nu al 21jaar de uitbater van De Kaai/Hangar 26 op de Rijnkaai. Samen met zijn partner Chantal Cornand nemen ze er nu het Boothuys bij.

Niet Antwerpen
De haven van Antwerpen mag dan al wat groter zijn dan de haven van Massenhoven, de connectie is er zeker. Net als De Kaai/Hangar 26 ligt het Boothuys aan het water. Beide zaken stralen een zomergevoel uit. In het Boothuys zullen ze hulp krijgen van dochter Eline. Maar eerst krijgt het Boothuys een opfrisbeurt. Het witgeschilderde hout dat een soort strandgevoel opwekt blijft behouden maar het terras zal overkapt worden en de kaart met voornamelijk vis- een schaaldierengerechten krijgt er enkele Franse klassiekers bij zoals onder meer een steak tartaar. Voor de rest komen er suggesties die de vele bezoekers, fietsers en wandelaars moet kunnen bekoren.

Hoop
De nieuwe uitbaters hopen op 1 april te kunnen open maar houden hun hart vast voor de voorwaarden. Want gezien de ruimte is er ook plaats voor babyborrels, communie- en trouwfeestjes en personeelsfeesten.

Foto:www.boothuys.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*