Nieuwe innovatieve handzeep van Tork speelt in op specifieke eisen rondom duurzaamheid en hygiëne

Om in te spelen op de toenemende vraag naar effectieve hygiëne-oplossingen introduceert Tork twee nieuwe zepen. De makkelijkste manier om jezelf te beschermen tegen ziekteverwekkers en de nieuwe hygiënenorm te waarborgen is namelijk je handen correct en regelmatig wassen.

Dankzij de nieuwe Tork Zuivere Schuimhandzeep kan elke werkplek de nieuwe hygiënenorm garanderen, zonder in te boeten op duurzaamheidsambities. De Tork Geurneutraliserende Vloeibare Handzeep is speciaal ontwikkeld voor keukenpersoneel en chef-koks. De zeep verwijdert onaangename geuren en biedt verzorging voor de huid. Beide zepen zijn geschikt voor het “Easy-to-Use” gecertificeerde Tork Skincare Dispenser Systeem. 

De twee vullingen verkrijgbaar in schuim- en vloeibare vorm zijn van hoge kwaliteit, dermatologisch getest en gecertificeerd met het EU Ecolabel. De ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om de huid te beschermen en aan de verschillende eisen van de klant te voldoen. Beide producten komen in fabriekverzegelde flessen van één liter met een doseerpomp voor eenmalig gebruik waardoor het risico op kruisbesmetting afneemt. De flessen trekken vacuüm naarmate de inhoud wordt gebruikt, waardoor de hoeveelheid afval met 70% wordt verminderd1. De flessen zijn geschikt voor een verscheidenheid aan Tork Skincare dispensers (S4 Systeem) – allemaal met een gebruiksvriendelijk ontwerp en verkrijgbaar met intuïtieve sensoren voor contactloze uitgifte.

Vermindering milieu-impact 

Behalve de toenemende vraag naar effectieve hygiëne-oplossingen, neemt ook de vraag van klanten naar echt duurzame producten toe.2 Naast het helpen waarborgen van de nieuwe hygiënenorm door hoogwaardige oplossingen om handen te wassen aan te bieden, ontwikkelt Tork producten die een circulaire samenleving ondersteunen. De zepen zijn over het algemeen ontworpen om milieueffecten zoals waterverbruik of afval te verminderen.

“Het is onze missie om de duurzaamheidsprestaties van werkplekken te verbeteren en te ondersteunen. Een uitzonderlijk zuinig verbruik van hulpbronnen en het bewustzijn om daar als onderdeel van het bedrijf aan bij te dragen, kan een zeer positief effect hebben op zowel personeel als bezoekers”, aldus Wioletta Broda, Product Manager Skincare & Aircare Region Central. 

Gezonde en hygiënische werkplek 

De nieuwe Tork Zuivere Schuimhandzeep helpt bij het bevorderen van een gezonde en hygiënische werkplek: 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong3 en zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Zeven van de negen ingrediënten zijn afkomstig van plantaardige grondstoffen. De volledige formule is ook biologisch afbreekbaarwaardoor deze zeep milieubewust is. Zo heeft de zeep een lagere impact op het waterleven5 omdat de reinigende ingrediënten geen risico voor het milieu6 vormen. De efficiëntie van handen reinigen blijft wel hetzelfde met dezelfde doseringsgrootte7. De zeep schuimt snel en is gemakkelijk af te spoelen door de combinatie van gebruikte ingrediënten8, waardoor je 35% minder water9 verbruikt tijdens het wassen van je handen.

Schone en zachte handen voor horecapersoneel

De handen van chef-koks en keukenpersoneel hebben het zwaar te verduren, zeker binnen de horeca en catering. De nieuwe Tork Geurneutraliserende Vloeibare Handzeep is speciaal ontwikkeld voor professionele koks, zodat zij zich kunnen richten op het veilig bereiden en serveren van eten. De Tork Geurneutraliserende Vloeibare Handzeep helpt de overdracht van voedselresten via de handen te voorkomen en etensgeuren zoals vis en knoflook te verwijderen. De zeep is geschikt voor het regelmatig wassen van de handen zonder huidbeschadigingen of irritaties te veroorzaken. Gezonde handen dragen bij aan het welzijn van het personeel, wat de sleutel is tot een harmonieuze keukenomgeving.

Hier vind je meer informatie over de zepen van Tork.   

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*