Nieuwe hotelmanager voor Martin’s Patershofhotel

foto by vermeersch

Emilie De Preter is het nieuwe, jonge gezicht als hotelmanager van het Martin’s Patershofhotel, in Mechelen. Sinds de voorbije zomer heeft de dynamische dame haar droom kunnen waarmaken.

Droom
Tien jaar geleden toen het hotel pas opende in de voormalige Minderbroederskerk sprong de toen jonge twintiger achter de balie van het hotel. Na korte tijd wist ze al dat haar ambitie binnen het hotel in haar geboortestad en woonplaats hoger lag. Zonder schroom vertelde ze die ambitie ook aan het management. Emilie De Preter liep in de kijker en werd als manager naar Martin’s Brussel en Bilzen gestuurd. Vooral Brussel was voor haar een soms beproefde maar zeer leerrijke belevenis. Haar doorzetting en inzicht in het hotelgebeuren brachten haar nu in de functie waar ze van droomde, hotelmanager in Mechelen.

Mechelen
De nieuwe hotelmanager is zeer gelukkig met haar nieuwe functie in wat al een stukje haar hotel lijkt in haar stad. Het hotel in de voormalige minderbroederskerk-klooster trekt door zijn ligging, centraal tussen Leuven, Antwerpen en Brussel en in een economisch sterk kloppend hart vooral tijdens de week zakenmensen naar het hotel. De toeristische troeven van de maneblussersstad zorgt in de weekends en vakantieperiodes dan weer voor een ander publiek. Wie het ook is of om welke reden ze naar het hotel komen, de kersverse nieuwe hotelmanager wil de gasten een soort van persoonlijke ervaring bieden in het kader van een uniek hotel. Het welkom thuis gevoel wil ze over alle gelederen laten uitstralen. Met een bezettingsgraad van 73% is het Patershof een van de meest populaire hotels in de Dijlestad. Als hotelmanager wil Emilie De Preter ook haar steentje bijdragen aan de uitstraling van ‘haar’ Mechelen in ‘haar’ hotel. Een mooi voorbeeld was onlangs de loyale medewerking aan Sterren Op De Grasmat waarbij het hotel speciale overnachtingsprijzen aanbood.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*