Nieuwe general manager voor nhow Amsterdam RAI

Photo by Owen Billcliffe Photography.

Remco Gerritsen is na twee maanden alweer weg als general manager bij het nog te openen nhow Amsterdam RAI. Zijn functie is overgenomen door Hermann Spatt. Spatt was in juli gestart als general manager van nhow Londen, dat in januari open gaat. Dat hotel verlaat hij nu voor Amsterdam.

650 design kamers

Het hotel krijgt 650 kamers en wordt daarmee het grootste nieuwgebouwde hotel van de Benelux. Ook noemt NH Hotel Group dit hotel het paradepaardje van lifestyle merk nhow. nhow Amsterdam met een kleurrijk design, is gebaseerd op de zes windrichtingen waar de punten van het opvallende pand van nhow Amsterdam naar wijzen. Remco Gerritsen werd begin september nog gepresenteerd als general manager. Gerritsen kwam over van Hotel Maritiem, dat door allerlei vertragingen nog ver van de komend jaar geplande opening is.

Hermann Spatt, mister nhow
Per 1 november is Gerritsen alweer weg en is Hermann Spatt aangesteld als general manager. Spatt was in juli dit jaar gestart als general manager van nhow Londen, dat op 2 januari de deuren opent. Dat hotel verlaat hij nu voor nhow Amsterdam RAI. Spatt, geboren in Oostenrijk, gaf eerder vier jaar leiding aan nhow Rotterdam en vier jaar aan nhow Berlijn. Vanwege zijn ervaring met het merk, wordt Spatt binnen NH Hotel Group ook wel ‘mister nhow’ genoemd.

Binnenkort Opening

Dat Gerritsen en NH Hotel Group alweer zo snel uit elkaar gaan, ligt volgens een woordvoerder van de hotelgroep aan een verschil van inzicht over de invulling van het merk nhow. ‘Dat is niet erg, zulke dingen gebeuren nou eenmaal. Maar we zijn heel blij dat we de best denkbare opvolger hebben gevonden in mister nhow.’ nhow Amsterdam RAI opent haar deuren aan het begin van 2020. In ons vakblad Hotel Business plannen wij begin maart een uitgebreid verslag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*