Nieuwe Culibel gids

Al 40 jaar verzamelt Culibel gastronomen en levensgenieters rond één thema: “De kunst van het tafelen”. Wat een feestjaar had moeten worden startte helaas, om gekende redenen in mineur. Ondanks de crisis kon de vereniging toch zijn nieuwe gids uitbrengen.

Collegialiteit
Oorspronkelijk was Culibel een groepje restauranthouders die kennis en ervaring collegiaal wilden delen. En dat is de vereniging nog steeds maar ondertussen zijn de activiteiten sterk uitgegroeid. Alle leden willen iedereen, die de gastronomie een warm hart toedraagt, laten meegenieten van “de kunst van het tafelen”. Daarbij staan kwaliteit en gastvrijheid bovenaan. Ook deelnemen aan verschillende Culibel activiteiten is voor de lezer van de gids mogelijk.

Nieuwe leden
De beroepsvereniging die al meer dan 40 jaar als doel heeft horeca-ondernemers samen te brengen in een enthousiaste community kon meer dan 100 horeca-zaken waarvan 10 nieuwe verzamelen in zijn nieuwste gids. De leden zijn verspreid van het zilte westen tot Limburg. Geen sterren, lepeltjes of ondoorzichtige beoordelingen in de gids, die te verkrijgen is bij alle leden. Metier, respect, netwerk en ondersteuning wordt bij Culibel hoog in het vaandel gedragen. Als ondersteuning voor de leden worden er via de gids en de social media ook 100 geschenkbons van 25 euro geschonken.
Als de omstandigheden het toelaten hoopt de vereniging alsnog een feest te kunnen organiseren voor zijn 40 jarig bestaan. Al was het maar om hoopvol naar de toekomst te kunnen uitkijken.

Kennis delen
De gids is niet alleen handig voor zij die houden van lekker eten, of verblijven, maar ook een bewijs dat tientallen horeca-zaken hun kennis en ervaring met elkaar durven en willen delen. Culibel is trouwens nog steeds op zoek naar nieuwe leden. Meer uitleg op info@culibel.be of www.culibel.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*