Nieuwe CEO bij Haacht

Frédéric van der Kelen, de CEO van Brouwerij Haacht, heeft begin november zijn functie van CEO neergelegd. Van der Kelen is 87 jaar en was 52 jaar de topman van de brouwerij. Zijn zoon Boudewijn neemt over.

Nog niet verdwenen
Frédéric van der Kelen leidt de brouwerij intussen maar liefst 52 jaar, maar geeft de (roer) stok door aan zijn zoon Boudewijn van der Kelen. Hijzelf wordt nu de voorzitter van Co.Br.Ha., de beursgenoteerde entiteit boven het familiebedrijf. De man heeft er dagelijks aan gewerkt om het bedrijf een sterke internationale reputatie en een unieke positionering op de Belgische markt te bezorgen. Met een omzet van 108 miljoen euro in 2019 onderscheidt Brouwerij Haacht zich van haar concurrenten door de constante kwaliteit van haar producten en haar uitgesproken aanwezigheid in de horeca in België en Frankrijk.

Leve Boudewijn
De leden van de Raad van Bestuur en het personeel huldigen het werk en de inzet die hun CEO gedurende een halve eeuw heeft geleverd. “Vanuit zijn nieuwe functie als voorzitter van Co.Br.Ha., kan de onderneming nog steeds een beroep doen op zijn expertise”, luidt het in een persbericht.
Na decennia in de schaduw van zijn vader Frédéric te staan komt Boudewijn van der Kelen aan het roer van Brouwerij Haacht. Er werd al lang gespeculeerd wanneer Boudewijn Van der Kelen (52) de leiding zou overnemen bij Brouwerij Haacht. Met de zoon komt de vierde generatie aan het roer. “Ik ben zeer vereerd deze nieuwe taak op mij te kunnen nemen en om van Brouwerij Haacht een Belgisch bedrijfsmodel te blijven maken dat de tradities van het verleden respecteert en zich kan aanpassen aan toekomstige uitdagingen”, aldus de zoon in het persbericht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*