Nieuwe agenda 2021 voor Vinexposium

Rekening houdend met de evolutie van de gezondheidscrisis en in overleg met de vertegenwoordigers van de sector, past Vinexposium zijn agenda voor 2021 en en wordt Wine Paris & Vinexpo Paris verplaatst naar 14 tot 16 juni 2021. WOW! Meetings, twee dagen boordevol zakelijke afspraken rond de internationale gemeenschap van de biologische wijnen, zal ook plaatsvinden in juni. Vinexpo New York, Vinexpo Hong Kong en Vinexpo Bordeaux worden uitgesteld tot in 2022.

Gezien de huidige context zal de editie van 2021 van Wine Paris & Vinexpo Paris, die oorspronkelijk gepland stond in februari 2021, plaatsvinden van 14 tot 16 juni 2021. Het evenement gaat nog steeds door in Paris Expo Porte de Versailles met alle Franse terroirs en een mooie reeks internationale wijngaarden en een programma dat in de loop van het evenement bekend zal worden gemakt om de businessopportuniteiten te maximaliseren en de content met toegevoegde waarde bedoeld om alle professionals te begeleiden bij de ontwikkeling van hun activiteiten.

Deze editie zal ‘s avonds ook weerklank vinden in alle Parijse arrondissementen met een onvergetelijk animatieprogramma extra muros, tijdens een bijzonder aangenaam seizoen in de hoofdstad: de OFF DE WINE PARIS, georganiseerd met de meest inspirerende Parijse restaurateurs van het moment en veel originele aanbiedingen rond wijn en horeca; en de INFINITE NIGHT, dit zijn speciale avonden georganiseerd door de bartenders in hun eigen etablissement in alle hoeken van de hoofdstad

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*