Nieuw hotelproject voor Knokke

Een nieuw golfterrein met hotel. Dat zijn de plannen van Ghelamco Invest. Naast reeds bestaande nog uit te voeren of af te werken hotelprojecten in Knokke.

Golfhotel

Ghelamco Invest, één van de sleutelholdings uit de Ghelamco Group van Paul Gheysens, kapitaliseert via inbreng van leningen 80 miljoen euro in vier belangrijke Belgische projecten. Eén daarvan is Leisure Property Invest. Eén van de ambities van LPI is om de tweede golf in Knokke-Heist te realiseren. Dat project voorziet in de aanleg en exploitatie van een open eco-golf bestaande uit een 3×9-holes, met bijhorende faciliteiten (golfschool, clubhuis, parking, …), een luxehotel met een capaciteit van 250 tot 350 kamers en de realisatie van een stadsbos, inclusief speelbos, met een oppervlakte van om en bij 30 hectare. Meteen zet Gheysens daarmee een nieuwe stempel in Knokke als één van de belangrijkste lokale projectontwikkelaars.

Lopende zaken

In het project Kinder Siska ontwikkelt Ghelamco appartementen met een hoge afwerkingsgraad. Er komen 54 assistentie woningen en een benedenverdieping met winkels en een restaurant. En dan is er nog “Le Hotel 8300” dat een vijf sterren hotel met spa moet worden, gelegen aan de Zoutelaan. Maar daar lijkt geen haast achter te zitten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*