Nieuw hotelmerk van Steigenberger met Porsche Design

Marcus Bernhardt

Tijdens een bijeenkomst in het Steigenberger Icon Hotel Frankfurter Hof ondertekenden Dr. Jan Becker (CEO Porsche Design Group) en Marcus Bernhardt (CEO Steigenberger Hotels AG/Deutsche Hospitality ) een contract om een gezamenlijk hotelmerk op te richten.

Design Icoon
De ‘Steigenberger Porsche Design Hotels’ zullen worden gebouwd in geselecteerde internationale metropolen. Het unieke hotelconcept zal zich positioneren in het luxe lifestyle segment. Daarbij willen beide partijen functioneel design en een unieke merkbeleving op het hoogste niveau niveau brengen. Tijdens de ondertekening noemde Dr. Jan Becker de samenwerking een belangrijke stap voor beide ondernemingen. “Steigenberger Hotels & Resorts en Porsche Design delen gemeenschappelijke waarden”, zei Dr. Jan Becker. “Wij stellen de hoogste eisen aan kwaliteit en exclusief design en streven naar voortdurende ontwikkeling. Samen willen we onze gasten een nieuwe hotelervaring bieden.” Marcus Bernhardt vulde aan dat de twee bedrijven het beste van twee werelden combineren. “Porsche Design brengt een unieke designfilosofie in het partnerschap. Steigenberger staat, meer dan bijna enig ander bedrijf, al meer dan 90 jaar voor kwaliteit, service en passie in het hotelwezen. Met deze sterke punten creëren we een nieuw, inspirerend product dat je het hotelwezen opnieuw laat ontdekken.” aldus de CEO.

Lifestylemerk
Het exclusieve lifestylemerk Porsche Design werd opgericht door professor Ferdinand Alexander Porsche negen jaar nadat hij in 1963 de 911 op de markt losliet. Het was één van de belangrijkste designobjecten uit de hedendaagse geschiedenis. Met zijn visie om de principes en de mythe van Porsche over de grenzen van de auto heen te brengen, richtte hij in 1972 het exclusieve lifestylemerk Porsche Design op. Zijn filosofie en designtaal leven voort in Porsche Design-producten tot op de dag van vandaag. Albert Steigenberger creëerde het eerste Steigenberger Hotel in 1930 met het Europäischer Hof in Baden-Baden, dat de stichtingsmythe werd van Steigenberger Hotels AG, dat vandaag 160 hotels heeft op drie continenten. Sinds 2020 maakt het deel uit van de Huazhu Group, een van de grootste hotelbedrijven ter wereld met meer dan 7000 hotels en 174 miljoen leden van haar bonusprogramma H Rewards.

Foto by DH

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*