NIEUW: DEBIC SHAPES

Oogstrelende desserten waren nog nooit zo makkelijk!

Desserten zijn het sluitstuk van een geslaagde avond. Ze zijn een van de belangrijkste zaken die uw gasten zich herinneren. Hen imponeren is dus de boodschap!

Een perfect dessert serveren vraagt echter tijd en voorbereiding. Tijd die u niet altijd heeft tijdens een drukke service. Dat probleem ligt nu in het verleden dankzij Debic Shapes: kant-en-klare dessertcomponenten waarmee u kwalitatieve desserten creëert, in een mum van tijd. 

Debic Shapes, dat is …

 • Constante kwaliteit
 • De perfecte basis voor uw eigen, unieke touch
 • Gebruiksgemak
 • Ook perfect voor catering en makkelijk te vervoeren

Inspiratie en informatie vindt u in de gloednieuwe brochure boordevol recepten en tips en tricks om met Debic Shapes aan de slag te gaan.

Perfectie, gemaakt in enkele minuten!

Met de Debic Shapes ontwikkelde Debic een product dat u helpt om tijd en geld te besparen. U heeft geen dure siliconenvormen of voorbereidingstijd meer nodig en haalt de dessertvorm zo uit de vriezer. Gewoon ontdooien, dresseren en serveren. Zo krijgt u extra tijd die u kan gebruiken om andere gerechten te creëren. En door het aantal handelingen te beperken, bespaart u ook op arbeidskosten. Mooi meegenomen!

Ontdek Debic Shapes in drie vormen

Panna cotta, mascarpone en chocolade … de Debic Shapes zijn een moderne interpretatie van de grote, klassieke dessertsmaken. U kan er snel en gemakkelijk prachtige creaties mee maken die al uw gasten zullen bekoren.

Panna Cotta Ring

Mascarpone Balk

Chocolademousse

 • De Debic Panna Cotta Ring is een perfecte driedimensionale ring die gemaakt is van verse panna cotta met echte vanille.
 • De Debic Mascarpone Balk is een luchtige reep van mascarponemousse op een dun laagje amandelbiscuit.
 • De Debic Chocolademousse Quenelle is een luchtige chocolademousse, omhuld met een dun laagje pure chocolade.
FrieslandCampina Professional
Grote Baan 34,
3560 Lummen
info.be@debic.com

2 Comments

 1. Goedenavond,
  Graag wilde ik weten waar ik de mascarpone balk kan kopen,ben in verschillende groothandels geweest en daar hebben ze het niet,graag u reactie .
  Met vriendelijke groet,Annemiek Lapidaire.

  • Beste Mevrouw, ik stuur uw bericht door naar Debic zelf, want u reageert hier op onze eigen site van Horecaplatform.
   Mvg, Michèle Grassi

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*