NIEUW bij SLOTS PURETextiles!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U wilt uw gasten toch altijd in de beste omstandigheden ontvangen?  Een smaakvol ingericht interieur is daarbij heel belangrijk zodat uw gasten zich onmiddellijk ‘thuis’ voelen. Ook daarvoor kunt u voortaan bij SLOTS PURETextiles  terecht,  uw ideale partner voor hotel linnen.

Met onze nieuwe exclusieve naadloze textiel wanddecoratie Kanvazz helpen wij u graag om dat doel te realiseren. Wij kunnen u zelfs, indien u dat wenst, een heel gepersonaliseerd* voorstel uitwerken waarbij uw wensen ook effectief werkelijkheid worden. 

Veilig (beantwoordt aan de EN 13501-1 brandnorm), decoratief (geen storende naden) sterk (kan tegen een stootje) snel te plaatsen, onderhoudsvriendelijk en met aan akoestische waarde; de ideale wandafwerking voor hotel, B&B, restaurant en zelfs privé.  Een belangrijk deel van de basiscollectie is ook direct uit voorraad leverbaar.

Indien u wenst dat wij u ook een gespecialiseerde vakman voorstellen die uw Kanvazz op professionele manier komt plaatsen, dan kan SLOTS PURETextiles  ook daarvoor zorgen, een all-in service dus!  Heeft u een eigen vakman, perfect, met ons advies wordt hij op de goede weg geholpen.

Ontdek NU wat SLOTS PURETextiles u kan aanbieden en neem snel contact op. (zie onderaan)

*Voor meer info en voorwaarden, neem contact op via kanvazz@slots.be

SLOTS PURETextiles, uw betrouwbare partner!

www.slots.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*