NH Hotels lanceren City Connection

De NH Hotel Group heeft met City Connection een nieuw product gelanceerd. Het gaat om een soort paspoort, waarmee gasten tijdens hun verblijf gebruik kunnen maken van alle diensten van alle andere hotels van de keten in de stad.  

Paspoort

Het City Connection ‘paspoort’ is een soort boekwerkje, waarin staat welke hotels van de keten meedoen, over welke diensten het gaat en waar je de hotels kunt vinden. De service is beschikbaar bij de meeste merken van de NH Hotel Group, met name NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli en Avani, maar voorlopig alleen in Europa en Zuid-Amerika. Concreet kan je het City Connection Paspport gebruiken in 129 hotels. In België kan je gebruik maken van City Connection in Brussel.

Publieke ruimtes

De diensten waar je met het paspoort gebruik van kan maken, omvatten vooral het gebruik van openbare ruimtes in de andere NH hotels van de stad. Zo kunnen gasten onder meer gebruik maken van business centra in andere hotels dan het geboekte of in een andere lobby gaan zitten. Verder kan men ook bagage in bewaring geven in andere hotels.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*