Nederlandse editie Horeca Expo

Op de vooravond van de Nederlandse vakbeurs Horecava te Amsterdam kondigde Easyfairs aan volgend jaar met een nieuwe beurs uit te pakken in het Nederlandse Hardenberg.

Horeca Expo NL
In januari 2024 wil Easyfairs de gehele horecasector samen brengen in de Evenementenhal Hardenberg op een compleet nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg. De internationale beursorganisator Easyfairs is ook de organisator van Horeca Expo Gent, al 30 jaar de grootste beurs voor de Belgische horecasector met meer dan 600 exposanten. Met deze kennis en ervaring binnen de organisatie zal Horeca Expo Hardenberg op 29, 30 en 31 januari 2024 direct een editie zijn die optimaal aansluit bij de wensen van zowel bezoekers als exposant. Inmiddels zouden al tientallen mooie namen uit de branche hebben toegezegd.

Navraag
Hardenberg is gelegen in het Noord-Oosten van Nederland, heel dicht bij de Duitse grens. De organisatoren gingen in gesprek met een groot aantal horecaleveranciers en -ondernemers. Van kleine speciaalzaken tot sterrenrestaurants en van leveranciers van food & drinks tot aan personeelsdiensten. Er bleek een duidelijke behoefte aan een horecabeurs in Hardenberg te zijn. Horecaprofessionals zullen er volgend jaar, eind januari, drie dagen lang al hun zintuigen kunnen laten prikkelen door de nieuwste producten, services, technieken, smaken en trends. Horeca Expo Hardenberg brengt de horecaondernemers en hun teams in een ‘wereld van gastvrijheid’ samen met de leveranciers van deze sector.

Toekomst gericht
Horecaondernemers zijn op zoek naar oplossingen om slimmer en efficiënter te werken, kosten te besparen, toch de beste service te bieden en hun gasten te blijven verrassen. Denk aan de nieuwste foodtrends, inspiratie voor de presentatie van het bord, communicatie en technologie en de inrichting van je zaak. Horeca Expo Hardenberg wil op die behoeftes en wensen inspelen en brengt al dit soort thema’s samen met een divers aanbod van exposanten, inspirerende demonstraties van chef-koks, wedstrijden en een interessant en kwalitatief programma dat de komende tijd verder wordt vormgegeven.


Meer informatie volgt via www.horecaexpo.nl en de social media kanalen van de vakbeurs.
Foto: Easyfairs

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*