Mövenpick hotel voor Zaventem

De reconversie van het deels verloederde en leegstaande bedrijvenpark Keiberg in Zaventem start volgend jaar. Op de planning staan een hotel met 170 kamers, een fitness en een nieuw restaurant.


Het ooit succesvolle bedrijvenpark Keiberg in Zaventem ligt er momenteel bijna verlaten bij. Wat in de jaren ’80 modern was voldoet nu niet meer aan de hedendaagse normen en vereisten. Flexibel werken en verantwoord ondernemen waren bij de oprichting nog loze begrippen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er momenteel een leegstaand is van meer dan 30%. Om de zone nieuw leven in te blazen ligt er een plan op tafel waarbij gedacht wordt aan een mix van kantoorgebouwen, horeca en andere ontspanningsmogelijkheden midden een groene omgeving. Dat het niet alleen bij vage plannen blijft bewijst het eerste project aan de Excelsiorlaan.

Mövenpick-luxehotel
In een eerste project komt daar het nieuwste premium hotel van projectontwikkelaar Fjord RED, met uitbating onder franchise door de Accor-familie. Het project van Mövenpick Brussels Airport beschikt over 170 hotelkamers, rooftop restaurant en skylounge, fitness, business flats en een ondergrondse rotatieparking. De fantastische zichtlocatie, net naast de Brusselse ring, geeft een schitterend uitzicht op de omgeving en de nabijgelegen luchthaven. Het toekomstig restaurant wil er niet alleen zijn voor de hotelgasten, maar met een uitgesproken Belgische kaart wil het zich ook openstellen voor een groot publiek. Tegen de zomer van 2022 zouden de eerste gasten kunnen ontvangen worden.

Foto Fjord RED

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*