Planet Winner overgenomen door Mews

De Belgische softwareleverancier Planet Winner is overgenomen door de Nederlandse PMS ontwikkelaar Mews. Hierdoor groeit Mews uit tot één van de sterkst groeiende PMS van de wereld. Klanten van Planet Winner krijgen door de overname toegang tot de nieuwste generatie PMS-technologie.

Mews

Mews werd in 2012 opgericht en wil aan de hoteliers een complete hotelsoftware-infrastructuur leveren, waarmee een open netwerk aan applicaties wordt ondersteund. Mews tekende voor de eerste echt open API in de sector en biedt digitale functionaliteiten aan die online mogelijkheden bieden voor in- en uitchecken en volledig geïntegreerde betalingsoplossingen. Het bedrijf, met hoofdzetel in Amsterdam, heeft vestigingen in 10 landen wereldwijd en leverde tot nu toe hoteloplossingen aan onder meer Accor Hotels, Jo & Joe, Generator Hotrels en Tsogo Sun.

Planet Winner

Planet Winner bestaat reeds 25 jaar en wordt in meer dan 300 hotels in Europa gebruikt. Het bedrijf levert modules voor het beheer van reserveringen, channel manager, kassasystemen en interfaces met andere systemen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*