Met JUSTeATHOME concept koken chef-koks thuis voor jou

Wie graag lekker eet met vrienden en dat thuis wil doen zonder daarvoor zelf achter het fornuis te moeten staan, kan voortaan beroep doen op JUSTeATHOME. Dit is een nieuw private cooking concept , waarbij chef-koks voor jou in de eigen keuken koken en daar een 6- tot 12-gangenmenu bereiden. JUSTeATHOME is een initiatief van Brasserie Juste (Tom De Poortere en Wendy Hoefman) en Karel Van Oyen.

Tom De Poortere en Wendy Hoefman startten in 2015 in Dikkelvenne Brasserie Juste op, dat al snel furore maakte. Karel Van Oyen kookte tot voor kort in het Kruisemse restaurant Vinto, dat ook vlot scoort in de culinaire gidsen. Deze zomer besloot hij een andere toer op te gaan. Momenteel is hij culinair consultant voor restaurateurs.

House cooking

De zaakvoerders van Brasserie Juste en Karel Van Oyen hebben nu de handen in elkaar geslagen en zijn met JUSTeATHOME gestart. Dat is een house cooking concept, waarbij koks thuis een gastronomische maaltijd komen bereiden.

De formule is bedoeld voor gezelschappen van 6 tot 20 mensen. Het menu bestaat uit 6,9 of 12 gangen en kost 45, 55 of 65 euro per persoon. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant. Alle gerechten worden op voorhand in Brasserie Juste bereid. De afwerking van de maaltijd gebeurt dan in de keuken van de klant.

Wereld op je bord

JUSTeATHOME doet meer dan koken, want men zorgt niet alleen voor de inkopen, maar ook voor de afwas en de opruiming van de keuken. De initiatiefnemers maken zich sterk dat ze de wereld op het bord brengen. De gerechten krijgen invloeden van Zuid-Amerika tot Zuid-Oost-Azië. Daarnaast gaat men ook werken met sharing plates: dat creëert een gezellige en ongedwongen sfeer aan tafel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*