Mercure Antwerp City South is 6 de hotel van Accor in Antwerpen

Accor, ’s werelds meest toonaangevende hotelgroep, kondigt de opening aan van Mercure Antwerp City South. Het moderne viersterrenhotel bevindt zich in het hart van het zakendistrict in Antwerpen en telt 211 kamers.

Mercure Antwerp City werd gerealiseerd door een samenwerking van South FLI Hospitality Management met Accor. Het nieuwe hotel onderging een rebranding

Rebranding

De  rebranding van het hotel naar Mercure is een strategische keuze geweest. Mercure heeft een aanzienlijk sterkere naamsbekendheid in Europa. In totaal telt Accor 162 hotels in België waarvan er zes in Antwerpen gevestigd zijn. Met de toevoeging van een tweede Mercure hotel in Antwerpen aan haar portfolio, biedt Accor nog meer keuze voor zakelijke en leisure gasten.

Mix aan cliënteel

Mercure Antwerp City South richt zich doordeweeks met name op zakelijke gasten en in de weekenden op de stedentrip reizigers. Het hotel heeft voor Belgische begrippen bijzonder ruime en hoge kamers van 24m² voor een standaard kamer. Halverwege 2020 zal het hotel gefaseerd een interieurverandering ondergaan. De uitstraling van het hotel zal sportief worden vanwege de vele sporters die het hotel verwelkomt en met een knipoog naar de Olympische Zomerspelen van 1920 die in de buurt van het hotel plaatsvonden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*