MEIKO: wij wassen Corona-vrij

MEIKO_Suze Raven van Wijnbar Janssen & van Dijk in Rotterdam

1.5 meter afstand, verplicht sluitingsuur, mondmaskers… Allemaal maatregelen die horecaondernemers moeten nemen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Maar hoe schoon is eigenlijk het (bier)glas waaruit we drinken? MEIKO wil meehelpen en ervoor zorgen dat de hygiëne van het glaswerk 100 % op orde is en nu nog aantrekkelijker met een speciale actie.

Met een paar keer op en neer bewegen in een spoelbak met koud water en een druppel spoelmiddel, is het glas zeker niet coronavrij. Dat wordt het alleen met een professionele glazenspoelmachine. Deze zorgt met een juiste combinatie van temperatuur, chemie en dosering, wasdruk en tijd voor een gegarandeerd hygiënisch en schoon resultaat. En machinaal wassen biedt nog veel meer voordelen.

Voordelen voor de gasten

  • Het machinaal wassen van glazen is bewezen hygiënischer. De glazen worden bij een temperatuur van ten minste 60 graden gewassen gedurende minimaal 90 seconden. Virussen en bacteriën worden hierdoor effectief gedeactiveerd, terwijl deze bij vervuild spoelwater nog alle kans hebben. Meer informatie over veilige processen.
  • U heeft geen poleer- of handdoeken meer nodig*, die bovendien ook een bron van ziektekiemen kunnen zijn. De glazen komen schoon, stralend en droog** uit de machine.
  • Het resultaat is veel schoner. Geen vette glazen meer waardoor het bier niet parelt en de schuimkraag inzakt, en ook de lippenstift op het wijnglas is verdwenen.

* Machine uitgerust met GiO-module (omgekeerde Osmose)
** Machine uitgerust met ComfortAir

Voordelen voor de ondernemer

  • Besparing op energie, water, chemie en personeel
  • Minder glasbreuk
  • Geen verbleekte decoraties, krassen en schuurplekken meer
  • Tijdbesparing en u weet wat dat betekent

U vindt meer informatie via https://nl.meiko-bps.be/nl/campagnes/wij-wassen-coronavrij/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*