McDonald’s België start McDelivery geleidelijk op

Vanaf 30 april worden de thuisleveringen geleidelijk aan opnieuw opgestart. Tijdens de periode waarin McDelivery vrijwillig werd stopgezet, werden de procedures grondig herzien.

Zo wordt een medewerker vast toegewezen aan de ingang van het restaurant. Hij staat in om de flow van koeriers in goede banen te leiden en op elk moment de sociale afstand in het restaurant te garanderen. Zo wordt er ook tape op de grond geplakt om de sociale afstand te bewaren. Bij aankomst in het restaurant, desinfecteren de koeriers hun handen met antibacteriële gel die ter beschikking staat. Ook voor McDelivery wordt gewerkt met het tijdelijke vereenvoudigd menu om het aantal medewerkers op de werkvloer zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast draagt elke medewerker ook een individueel mondmasker en handschoenen. Op deze manier kan de gezondheid en de veiligheid van de medewerkers, koeriers en klanten gegarandeerd worden.

McDelivery zal geleidelijk hervatten en opstarten in 8 restaurants: vanaf 30 april in Gent (Korenmarkt) en Antwerpen (Teniersplaats en Groenplaats), vanaf 2 mei in Brussel (Elsene, Nieuwstraat, Bascule en Docks), en vanaf 5 mei in Luik (Opéra).

Net als in de Drives gelden ook voor McDelivery nieuwe openingsuren van 11 uur ’s ochtends tot 22 uur ’s avonds (21.30 uur voor Brussel Elsene).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*