Randactiviteiten woensdag 20 november

Coffee & Tea Academy

  • Voordelen van duurzame koffie in uw horecazaak – Melanie D. Nunes – Tropix, 14u30 – 15u30
  • Thee & kaas, een onverwacht perfecte combinatie – Sommelier T, 16u00 – 17u00

Masterclasses Chef’s Place

  • Nicolas Decloedt (Humus x Hortense) -Horeca Forma, 11u30 – 12u30
  • Gault&Millau chef Jesse Den Dulk, 13u00 – 14u00
  • Edwin Van Goethem – Restaurant ’t Korennaer – NorthSeaChefs, De wondere wereld van pijlinktvis en zeekat, 14u30 – 15u30
  • Peter Hernou & Patrick Aubrion, Koffie en chocolade, overheerlijk in de keuken, 16u00 – 17u00          

Masterclasses Wine & Spirits

  • The Macallan Single Malt x innovative cheese pairing -CCEP Premium Spirits, 12u00 – 12u45
  • Innovatieve cocktails met Coca-Cola Signature Mixers – CCEP Premium Spirits, 12u45 – 13u15 Spirits
  • De wereld van sake – Oh! My saké, 14u00 – 14u45
  • Wijn in België, is er een toekomst? – Wines of Belgium, 16u00 – 16u45

ad

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*