
Coffee & Tea Academy
- Voordelen van duurzame koffie in uw horecazaak – Melanie D. Nunes – Tropix, 14u30 – 15u30
- Thee & kaas, een onverwacht perfecte combinatie – Sommelier T, 16u00 – 17u00
Masterclasses Chef’s Place
- Nicolas Decloedt (Humus x Hortense) -Horeca Forma, 11u30 – 12u30
- Gault&Millau chef Jesse Den Dulk, 13u00 – 14u00
- Edwin Van Goethem – Restaurant ’t Korennaer – NorthSeaChefs, De wondere wereld van pijlinktvis en zeekat, 14u30 – 15u30
- Peter Hernou & Patrick Aubrion, Koffie en chocolade, overheerlijk in de keuken, 16u00 – 17u00
Masterclasses Wine & Spirits
- The Macallan Single Malt x innovative cheese pairing -CCEP Premium Spirits, 12u00 – 12u45
- Innovatieve cocktails met Coca-Cola Signature Mixers – CCEP Premium Spirits, 12u45 – 13u15 Spirits
- De wereld van sake – Oh! My saké, 14u00 – 14u45
- Wijn in België, is er een toekomst? – Wines of Belgium, 16u00 – 16u45
Geef als eerste een reactie