Masterclasses in Chef’s Place

Achteraan Hal 8 van Horeca Expo is er tot woensdag 23 november Chef’s Place. Een gastronomische ontdekkingsplaats met gastronomische uitschieters.
Beleving
In deze unieke belevingszone vinden genodigden niet alleen een aanbod van Belgische wijndomeinen maar ook, en vooral, een select aantal exposanten met een topaanbod van delicatessen, dranken, tableware en decoratie waarbij alles rond de essentie van het product draait.

Masterclass
Rond het kookeiland kunnen bezoekers één van de vele uitgenodigde chefs en sommeliers tijdens een Masterclass live aan het werk zien, waarbij ze samen rond een specifiek thema werken. Op de eerste dag was het de beurt aan onder meer chef Alex Verhoeven. Volledig in de lijn van NortSeaChefs serveerde hij een gerecht op basis van de bouillon van de krab, olie van de krab, krabbenvlees, wasabi, sesam en Royal Belgian Caviar. Filip Claeys van De Jonkman, kwam als initiatief nemer van NortSeaChefs zijn collega een handje toesteken.

WineWise
WineWise presenteerde bij deze Masterclass Oostenrijkse sparkling wijnen, Klassic & Reserve wijnen en DAC klassiekers. Onder leiding van WineWise wordt elke dag een wijnland en/of wijnregio in de kijker geplaatst. Er zal een “open tafel degustatie” zijn waar de bezoekers een 25-tal wijnen kunnen proeven binnen het thema van de dag.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*