Masterclasses Chef’s Place en Wine &Spirits

Chef’s Place en Wine&Spirits vormen achteraan hal 8 dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.

Meer dan 100 exposanten presenteren in dit unieke kader hun topaanbod van fine food, delicatessen en de beste wijnen en spirits.  Het is niet enkel het uitgelezen jaarlijkse netwerkmoment, maar ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Voor de sommeliers worden dan weer specifieke Masterclasses Wine & Spitits aangeboden.

In Chef’s Place gaan traditiegetrouw zowel voor chefs als voor sommeliers Masterclasses door.

Op zondag gaan volgende Masterclasses voor Chefs door:

  • 14u30 – 15u30:  Stijn De Vreese van Restaurant Benoit De Witte brengt rode poon in de spotlight, en heeft het over duurzame vis. Een organisatie van NorthSeaChefs
  • 16u00 – 17u00:  Hendrik Dierendonck van Carcasse

De activiteiten van de Masterclasses Wine&Spirits zijn de volgende:

  • 13u00 – 13u45: Cool climate van wijnaard tot glas, uitdagingen en mogelijkheden. Een organisatie van Vinetiq
  • 14u30 – 15u15: De M in de GSM Blend. Een organisatie van Wijnhuis Vanden Bulcke
  • 16u00 – 16u45: De Belgische wijn in volle opmars. Een organisatie van Wines of Belgium, die om 17u00 – 17u15 overgaat tot de uitreiking van Medailles voor de Beste Belgische Wijnen, en om 17u45 de proclamatie doet van Belgische Wijnambassadeur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*