Marsnil wint Tourism Award

Domein Marsnil is uitgeroepen tot winnaar van de Tourism Ambassador Award 2019. Begonnen als B&B door moeder Isabelle Vanmarsenille wisten de zonen Cornelis het domein in Batsheer verder uit te bouwen. Een restaurant met G&M vermelding, een wijngaard, verblijfsaccommodatie, een seminarie- en feestzaal zijn nu onderdeel van de meer dan 200 jaar oude hoeve.


Toerisme Limburg
De titel van Tourism Ambassador werd uitgereikt door PXL Toerisme en Recreatiemanagement. De award gaat naar de onderneming die een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan het toerisme in Limburg. En dat hebben ze bij Domein Marsnil de voorbije jaren zeker gedaan.


Goede grond
“Hoewel wij dikwijls chauvinisme prediken over de regio waarin we mogen wonen en werken, is het langetermijn denken (vooral in de horeca) iets wat noodzakelijk is om duurzaam te werk te gaan ervaren we. En nog meer noodzakelijk voor politieke instanties om de schoonheid en authenticiteit van Haspengouw te bewaren! Wij lokken gasten immers naar een regio waar de meest vruchtbare grond onze familie groot bracht. En zoals met alles, wie zaait… .” was de reactie van Frederic Cornelis. De winnaars namen met de nodige trots een schilderij, vervaardigd door de ‘coming lady’ van de Limburgse kunstwereld Christel Verjans, in ontvangst.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*