Maak u klaar voor een prachtige zomer, met Debic!

Of het nu gaat om koude of warme gerechten, een heerlijke toef slagroom maakt elk dessert extra lekker. Als u uw klanten hopelijk binnenkort weer mag ontvangen, wilt u hen natuurlijk extra verwennen. Daarom kiest u voor producten die u het beste bieden op vlak van smaak en kwaliteit.

Debic Gesuikerde Room, bijvoorbeeld.  De room die steeds garant staat voor  een uitstekend resultaat. Een volle, zoete roomsmaak, een prachtig witte kleur en een luchtige textuur: u krijgt het allemaal. En omdat u er zelf geen suiker meer aan hoeft toe te voegen, bespaart u ook nog eens tijd en middelen.

Word expert in het opkloppen van slagroom

Met Debic Gesuikerde Room krijgt u altijd een luchtig, maar toch stevig resultaat. Zeker wanneer hij perfect wordt opgeklopt. Dat is een eenvoudige klus dankzij de handige opklopwijzer van Debic. Een verzameling tips en tricks waarmee u het maximum uit Debic Gesuikerde Room haalt en uw bereidingen naar een nog hoger niveau tilt.

Zelf ontdekken hoe eenvoudig room opkloppen kan zijn? Surf dan snel naar debic.com en ontdek daar hoe u steeds de perfecte slagroomtoef creëert.

Geen tijd om zelf uw room op te kloppen? Dan heeft Debic de ideale oplossing voor u: de Debic Gesuikerde Room in Spuitbus. Zo krijgt u altijd de perfecte finishing touch op elke lekkernij, koud of warm. En dankzij de unieke spuitmond en hendel bent u ook verzekerd van een uiterst hygiënisch gebruik en resultaat. Echt onmisbaar in deze tijden!

Friesland Campina

Grote Baan 34 

3560 Lummen 

www.debic.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*