Luxe kroketten bij Vanreusel

Begin dit jaar werd het officieel bekend gemaakt:de Belgische snackfabrikant Vanreusel had de Nederlandse kroketten fabrikant Oma Bobs overgenomen. Met die overname kon Vanreusel niet alleen zijn positie op de Nederlandse markt vergroten maar ook heel veel leren over ragoutsnacks. Geen jaar na de overname kan Vanreusel vijf luxe kroketten en bitterballen uit eigen productie presenteren.

Vijftien jaar geleden kwam de snackfabrikant schoorvoetend op de Nederlandse markt met onder meer frikandellen, hamburgers en gehaktballen. Vanreusel introduceerde onder meer ook de Frikandel XXL, de Loempidel, de vegetarische snacklijn en de Hot Range. Maar de nummer twee snack van Nederland, de kroket, hadden de Belgen nog niet in eigen beheer. Dat was de voornaamste motivatie voor de overname van Oma Bobs. Samen met het productieteam van Oma Bobs ontwikkelde Vanreusel vijf luxe ragoutsnacks voor de snack- en frituurbranche. Een rundvleeskroket en -bitterbal, een luxe draadjesvleeskroket en -bitterbal en een luxe kaaskroket zijn de eerste producten van de fusie.

Exclusief
De nieuwe luxe kroketten en bitterballen van Vanreusel zullen exclusief voor de horeca verkrijgbaar zijn. “Met deze garantie kan de ondernemer zich op kwalitatief vlak onderscheiden van producten die in de de supermarkt verkrijgbaar zijn”, volgens Vanreusel. De kroketten en bitterballen zijn vanaf nu te bestellen. De snacklijn wordt ondersteund met een POS-pakket dat volgens de fabrikant onderscheidend is en in het oog springt. Geïnteresseerde ondernemers kunnen bij de fabrikant een proefpakketje aanvragen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*