Lunch Garden werkt met sociale partners aan transformatieplan

Het is op positieve voet dat Lunch Garden met haar sociale partners de eerste fase van de informatie- en consultatieronde heeft afgerond. De directie en vakbonden hebben een principe-akkoord gevonden over het algemene kader van het transformatieplan, zoals door het bedrijf voorgesteld.

De onderhandelingen zullen de komende weken worden voortgezet om het bedrijf in staat te stellen om de zware gevolgen van de COVID-19-crisis achter zich te laten en zich voor te bereiden op de toekomst.

Lunch Garden, dat zwaar getroffen is door de COVID-19-crisis, is op 6 oktober met haar sociale partners in gesprek gegaan om een globaal transformatieplan voor te leggen. De informatiefase is gisteren afgesloten. Het management van Lunch Garden en de sociale partners hebben alvast een akkoord bereikt over één van de essentiële onderdelen van het algemene kader voor de werkloosheidsregeling met bedrijfstoeslag (RCC).

Ondanks de moeilijke omstandigheden, heeft het bedrijf vandaag een sterk signaal ontvangen van haar sociale partners die hun bereidheid tonen om constructief te blijven werken aan de toekomst van het bedrijf.

1 Comment

  1. Vandaag 18/5 gaan eten in lunch garden Kraainem
    Balletjes Liégeois was ok maar de feitjes een Catastrofe een soort koude schotel en zielige salad bar werk op de plank voor de Manager
    Groeten Ivan

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*