Lucie & Jimmy starten met tijdelijk restaurantconcept Brasa

Lucie Ory en haar man Jimmy Michiels starten in het Tongerse stadspark met het tijdelijke horecaconcept Brasa. Het project omvat drie zaken: een grill bar, beachclub en een park lounge. Lucie en Jimmy geloven sterk in het tijdelijke project. Ze sluiten hiervoor zelfs een kleine 3 maanden hun gastronomische restaurant Lucie & Jimmy.

Van 14 juni tot 7 september vind je Lucie Ory en Jimmy Michiels in het stadspark van Tongeren. Het horecakoppel gaat dan een zomers horecaconcept uitbaten, dat luistert naar de naam Brasa (Spaans voor grillen). Het tijdelijk restaurantconcept Brasa (op 500 m²) ligt aan het zwembad in het stadspark.

Zomerse sfeer

De beachclub (180 m²) is eigenlijk een grote zandbak met palmbomen en strandstoelen. Je kan hier terecht voor cocktails en snacks. De grill bar (120 m²) is overdekt en biedt plaats voor 50 eters. Naast grillgerechten, kan je hier ook verfijnde tapa’s krijgen. Er wordt gewerkt met het sharing plates concept. Tenslotte vind je in Brasa ook nog de Park Lounge (200 m²), met uitzicht op het park. Je vindt hier ligstoelen en parasols. Ook hier staat het genieiten ij neen zomerse en relaxte sfeer centraal.

Lucie & Jimmy hebben over het concept lang nagedacht en werken ook samen met Bart Nicolaers, die al de taverne in het stedelijke zwembad De Pline uitbaat. De ondernemers zoeken voor hun Brasa-project nog veel personeel. Ze hebben 15 jobstudenten en evenveel flexi-jobbers nodig.