Lizette & Lucien

Het zat er al aan te komen, LIZETTE, een bijzondere soup & lunch bar, waar personen met een beperking zowel de bediening als de keuken verzorgen, krijgt er met LUCIEN Salad & Teekewee, een lief bij, in de Christinastraat 81 in Oostende.

Dat alles in een initiatief van vzw Duinhelm met Saskia Verelst als directeur, een centrum dat instaat voor de begeleiding van – voornamelijk – personen met een verstandelijke beperking. “Lizette werd spoedig een succes zodat we het idee kregen om ook nog een ander concept uit te werken. Het kreeg de naam Lucien mee – het lief van Lizette –  een saladbar waar je kant-en-klare slaatjes, wraps, gezonde drankjes en nog van de leuks kunt nuttigen en of meenemen”, stelt Saskia Verelst. Chef Jochen Verbeecke staat borg voor al dat lekkers uit de keuken.

HOTSPOT

Burgemeester Bart Tommelein, die de naam onthulde met als assistent en duivel-doet-al Jamie Van Kerschaver – de ster van de tv-reeks Down the Road – is bijzonder enthousiast over het project dat ondersteunt wordt door de schepenen Charlotte Verkeyn en Hina Bhatti en het Economisch Huis: “Lizette en Lucien bieden een mooi concept waarbij kwaliteit, vriendelijkheid en een bijzondere bediening de sleutelwoorden zijn. Dit zijn horecazaken waar je spontaan blij van wordt. Met Lizette en Lucien hebben we er opnieuw een hotspot bij, in het hart van onze stad Oostende.” (GeoK.)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*